5 FILMER du bør se

Hei på dere!

Jeg elsker å se på filmer, spesiellt kjærlighetsfilmer... Så jeg tenkte jeg kunne vise dere 5 filmer som jeg elsker. Disse filmene har jeg sett mange ganger, jeg kan faktisk se en film jeg liker 100 ganger uten å bli lei jeg!

THE NOTEBOOK

Jeg elsker The Notebook så masse! Tror jeg har sett den 5 ganger ellernoe, og jeg gråter hver eneste gang. Hele filmen er bare så vakker fra begynnelse til slutt. Den handler om Noah og Ali som treffer hverandre når Ali er på ferie der Noah bor. Men siden foreldrene til Ali er rike, og Noah har lite penger, vil ikke foreldrene til Ali at Noah skal ha noe med henne å gjøre. Det går flere år uten at de klarer å få kontakt, og Ali forlover seg med en annen gutt. Men så... Hihi, jeg skal ikke si mer. Men dere må se filmen, hvis dere ikke allerede hat gjort det da.

THE VOW

Denne filmen er utrolig fin, og utrolig trist på en gang. Den handler om et par som kommer i en ulykke, og jenta mister hukommelsen, så hun glemmer alt som har skjedd de siste 5 årene. Hun har også glemt at hun er gift med mannen sin. Mannen hennes må prøve å få henne til å elske han igjen, men det kan bli vanskelig.

A WALK TO REMEMBER

Denne filmen er utrolig trist, men samtidig kjempefin. Den handler om en populær gutt som blir forelsket i en jente som er veldig annerledes. Hun er kristen, og kler seg annerledes og oppfører seg helt annerledes enn alle de andre på skolen. Men etter en stund finner han ut at jenta har blodkreft, og bare har en kort stund igjen å leve.

SOUL SURFER

Denne filmen handler om en jente som mister armen sin i en surfeulykke. Hun elsker å surfe, og hun prøver å lære seg å surfe igjen, med en arm.

MY BESTFRIENDS WEDDING

Hovedpersonens bestevenn skal gifte seg, og akkurat før bryllupet hans finner hun ut at hun elsker ham. Hun gjør alt for at han skal velge henne i stedet for jenta han er forlovet med.

 

 

 Har du sett noen av disse?

Hva er din favorittfilm?

-Hannah <3

2 kommentarer

juliest0stad

19.02.2013 kl.20:51

veldig fin blogg!

Stå på!

Kommenter gjerne tilbake! hadde betydd utrolig mye!

www.Juliest0stad.blogg.no

Silje Kristin

20.02.2013 kl.14:56

Kjempe fin blogg!!:)))

Kommentere tilbake? Hadde blitt utrolig glad:D

Skriv en ny kommentar

Hannah

Hannah

13, Drammen

Jeg er ingen perfekt blondine med masse penger og populæritet. Jeg er bare lille, rare meg med masse drømmer, håp og tanker. Jeg blogger om livet mitt, mote og mye annet, og jeg elsker hver eneste leser jeg får.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits