Ukens Spørsmål #1

Her kommer svar på spørsmålene jeg har fått sendt inn denne uken! 

 

Hvis du måtte valgt å bo i et annet land et år, hvilket land ville du valgt?  Sannsynligvis Gran Canaria eller Paris. Celine (ensol.blogg.no) flytter til Gran Canaria neste skoleår, og dette hadde vært utrolig utrolig gøy å bo der! Og Paris er jo en utrolig stor og spennende by.Hvis du kunne få 3 ønsker oppfyllt, hva ville du ønsket deg? Jeg ville nok ønsket meg 1000 nye ønsker, så kunne jeg ønsket meg ALT jeg ville! Tihihi


Planer for sommerferien? Drar til London 27.Juni, Hamar, hytta og Fredrikstad. Utenom det blir det nok mye annet gøy og!

Hvilken linje har du lyst til å gå på videregående? Jeg er litt usikker, kanskje Service&Samferdsel.

Har du tenkt tanken om å gå på folkehøyskole når du blir eldre? Ehhh... For å være helt ærlig, aner jeg ikke hva det er! Men skal google det, hihi.

Drømmegutt? Mine drømmegutter er jo 1D, men utenom det... En høy, kjekk, muskuløs gutt med mørkt hår og grønne øyne. Han må være romantisk og søt, og la meg få bruke genseren hans, overraske meg og få meg i godt humør.  (Men han MÅ ikke ha mørkt hår og det der, så lenge jeg liker ham! Men mørkt hår og grønne øyne er et pluss)Hvor mange followers på instagram? 637 tror jeg...?

Hvilken farge er det på matboksen din? Oransje, haha. Har hatt den siden 5.klasse, og det er dinosaurer på den, men vil ikke bytte!

Hva tenker du på for tiden? Jeg tenker alltid utrolig mye! På alt mulig. Jeg tenker så mye at jeg blir sliten... 

Har du en morsom vits å fortelle? Hmm... Det var en gang en tomat som sa til den andre tomaten "Skal vi gå over gaten Ketchup?" og så... Ehh... Ja? Husker ikke mer!

Hva ønsker du å bli yrkesmessig, og har du noen spesielle ønsker du håper å få oppnå når du blir eldre? Jeg er utrolig intressert i klær og mote, så blir nok noe med det! Ja, jeg har utrolig mange ønsker for framtiden... Kan lage et innlegg om det en gang. 

Hvilken farge er det på tannkosten din? Den er også oransje, haha.

Har du noen gang sett en bil med torvtak? Nei, hihi.

Har du noen gang sett en bil med øyevipper? Ja, digger det! Må ha sånne på min egen.

Drømmejobb? Ikke helt sikker, noe med mote og klær, foto eller kanskje joranlist.

En ting du ønsker deg? Uhm... Walk in closet.


 

HVA LURER DU PÅ TIL NESTE UKE?

-Hannah<3

2 kommentarer

Asma Said

29.05.2013 kl.21:43

bra svart!

Marita

29.05.2013 kl.23:09

:-)

Skriv en ny kommentar

Hannah

Hannah

13, Drammen

Jeg er ingen perfekt blondine med masse penger og populæritet. Jeg er bare lille, rare meg med masse drømmer, håp og tanker. Jeg blogger om livet mitt, mote og mye annet, og jeg elsker hver eneste leser jeg får.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits