Takk for et fint skoleår!

Da var 8.klasse over, helt over. I morgen kan jeg sove så lenge jeg vil, legge meg så sent jeg vil uten å møtte våkne til stress og skole. På en måte er det herlig, på en annen måte trist. Jeg kommer til å savne det litt på en måte... Jeg har blitt så glad i den nye klassen, og jeg føler meg liksom hjemme der! Føler ikke at jeg har gjort mitt beste når det kommer til fag, var ikke så veldig fornøyd. Men det er fortsatt 2 år igjen, og mange nye sjangser i 9.klasse og 10.klasse. Vi har gjort mye kjedelig, men også mye gøy. Vi har gått til Knabben, vært på Opptur, hatt Hawaiidag, vært på Drammensbadet, hatt eventyrprosjekt og masse annet hyggelig. Klassen min er en flott gjeng, og jeg er utrolig glad i de. Så selv om jeg gleder meg sykt til sommeren og alt jeg skal gjøre, så kommer jeg også til å glede meg til å begynne i 9.klasse. 

Takk for alle de nye vennene jeg har fått. Takk for alle de gode minnene. Takk for alle diskusjonene vi har hatt i timene. Takk for alle de gangene jeg har måttet spytte tyggisen i søppelen. Takk for alle timene jeg har sittet og pratet i steden for å gjøre det jeg skal. Takk for alle de hyggelige, og alle de mindre hyggelige lærerne. 

Takk for et fint skoleår!

 God sommer alle sammen!

 

Hva synes du om klassen din?

Når tar du sommerferie?

Hva skal du i sommer?

 

-Hannah<3

2 kommentarer

elizz

19.06.2013 kl.20:20

Tokk dere bildene etter skolen? God sommerferie!

Hannah

19.06.2013 kl.21:15

elizz: Ja, det gjorde vi <3 God sommer til deg også snuppa! :*

Skriv en ny kommentar

Hannah

Hannah

13, Drammen

Jeg er ingen perfekt blondine med masse penger og populæritet. Jeg er bare lille, rare meg med masse drømmer, håp og tanker. Jeg blogger om livet mitt, mote og mye annet, og jeg elsker hver eneste leser jeg får.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits