Makeup from Lush

God kveld søtinger!

Ville fortelle dere om noe helt fantastisk! Et sminkemerke, som heter Lush. Lush er et helt utrolig og fantastisk merke! Sminken deres er 100% naturlig, og den inneholder ikke noe kunstig eller skadelige stoffer. Utrolig bra for huden, og de er veldig i mot dyretesting også. I butikkene lager de sminken selv. 

Dette er en body lotion, som er så utrolig deilig. Den gjør huden myk og fantastisk! Elsker den, rett og slett.

 

Denne maskaraen er veldig bra. Den får øyevippene til å se veldig naturlig ut.

Av alle produktene, er nok denne min favoritt! Den er så utrolig fin! Det er eyeliner, leppestift og øyeskygge i et. Genialt, ikke sant? Hver farge står for en følelse, og damen på Lush sa at meningen var at du skulle ta den fargen du likte ved første øyekast, i stede for å tenke på hva som kler deg eller hva som er mote. Du skal på en måte gjøre et lite stønt, gå i noe du bruker skjelden. Synes det er utrolig morsomt! Jeg elsker jo gull da, så jeg valgte den.


Denne er helt super! Den er lett å ta på og av, og veldig bra konsistens. Fargen hun syntes passet til meg var Light Yellow, og det er jeg enig i. Den er den perfekte foundation! Hun tipset meg om å blande den med litt hudkrem, så den ble mer kremete og lettere å få på, og da blir den faktisk enda bedre, prøvde det.Dette er en sminkefjerner lotion, som jeg er utrolig fornøyd med! Den gjør det 10 ganger lettere å fjerne sminken, og jeg har blitt utrolig glad i den.Lush merker produktene med navnet på den som har laget produktet og når det har blitt laget, nøyaktig dato. Jeg så til og med at de laget sminken, og de var utrolig flinke!


Som sagt er Lush utrolig negative til dyretesting, noe jeg synes er bra fordi dyretesting er noe av det værste som finnes! Dette er et stort pluss.

Du kan finne Lush-butikker i mange steder, det er bare å sjekke litt på google. Du kan også bestille Lush-produkter fra Lush.com (TRYKK HER).

 

Har du kjøpt sminke fra Lush?

Hva synes du om Lush?

 

-Hannah<3

4 kommentarer

Marie Svardal

04.07.2013 kl.00:27

ååh, jeg vil også ha råd til så mye fint :(

ssfg ∞ Siri og Fredrikke

04.07.2013 kl.10:38

heldig!

jane

04.07.2013 kl.12:46

nydelig bildet tusen takk at du kommentaren blogg min

tenderloove

04.07.2013 kl.14:15

Herlig da! har ikke prøvd ut sminke fra lush

Skriv en ny kommentar

Hannah

Hannah

13, Drammen

Jeg er ingen perfekt blondine med masse penger og populæritet. Jeg er bare lille, rare meg med masse drømmer, håp og tanker. Jeg blogger om livet mitt, mote og mye annet, og jeg elsker hver eneste leser jeg får.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits