10 tips for å få en fresh sommerlook

Hei søtinger!

Jeg har sittet og skrevet ned 10 tips for å få en bra sommerlook, som jeg gjerne vil dele med dere her på bloggen! Håper at noen av de kan være til hjelp og inspirasjon for dere.

1. Ikke overdiv med sminke. Ikke bruk foundation, blush og MASSE sminke om sommeren. Bruk heller en naturlig maskara og en fin øynskygge! Det er best å se naturlig ut om sommeren, og da får huden puste litt også.2. Farger, farger, farger! Når du kler deg, ikke vær redd for å kle deg med sterke farger! For sommeren handler om å kle seg i sterke, fine sommerfarger!3. Matchende neglelakk. Jeg synes det er utrolig fint når neglelakken matcher med fargene på resten av antrekket.4. Ta vare på håret. Etter en lang, kald vinter er håret vårt ofte slitt og tørt, så derfor er det deilig å klippe tuppene og gni inn håret med en god hårkur, så man liksom får tilbake glansen.5. Blomster i håret. Om sommeren er det så utrolig søtt å ha blomster i håret! Det går jo f.eks. an å lage sånn hårbøyle hvor du limer på blomster som jeg har sett mange har gjort, eller sette blomster inn i fletten din, kjøpe en hårspenne med blomst på eller rett og slett bare sette en blomst i håret. Uansett er det utrolig søtt og sommerlig!6. Sol deg! Her i Norge er det ikke så ofte sol, så når du først ser at solen er på himmelen, så slipp alt du har i hendene og løp ut. Du må gripe sjangsene. En annen mulighet er jo selvbruning, som også er lurt! Men jeg personlig synes at en ekte brunfarge ser mer naturlig ut, for noen selvbruninger blir fort veldig oransje, men alt er vel bedre enn å være helt blek.7. Bruk en god body lotion så du ikke blir tørr og begynner å flasse.8. Smykker! Sommeren er årstiden hvor vi tar på oss masse søte armbånd i sterke farger og pene kjeder og øredobber. 9. Når du skal sminke deg i sommer, så legg vekk det tunge solpudderet og erstatt det med lyserosa rouge som gir ansiktet et hint av rosa og får deg til å se fresh og naturlig ut.
10. Prøv nye frisyrer! Det er så fint med fletter, å sette opp håret på forskjellige måter og nye frisyrer. Kanskje du finner en helt ny frisyre som du kler kjempegodt? Søk det opp på google og youtube og let i magasiner.


Hva synes du om tipsene?

Er du enig?

Har du noen bra sommertips?

 

-Hannah<3

7 kommentarer

lovisemartinebieber

25.07.2013 kl.00:43

Fine tips ! :)

madeleeenh

25.07.2013 kl.14:30

Kjempe fine tips:)

Amanda Østhus Beien

25.07.2013 kl.14:30

tusen takk for supra tips! og takk for kommentaren på bloggen min :)

25.07.2013 kl.14:38

knall bra tips :D

Celine J. Skaar

25.07.2013 kl.16:00

så bra tips!

Julie

25.07.2013 kl.18:17

knall brae tips takk !! Har linkrunde på bloggen vis du vil delta! Ha en strålende sommer videre.

Kamchilla

25.07.2013 kl.19:11

SV: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Hannah

Hannah

13, Drammen

Jeg er ingen perfekt blondine med masse penger og populæritet. Jeg er bare lille, rare meg med masse drømmer, håp og tanker. Jeg blogger om livet mitt, mote og mye annet, og jeg elsker hver eneste leser jeg får.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits