Sørlandsjente

Hei igjen verdens nydligste lesere!

Da har jeg kommet hjem fra en fantastisk tur til Grimstad, en utrolig nydelig by! Mamma og mange av slektningene mine kommer jo fra Grimstad, så jeg føler meg liksom veldig hjemme når jeg kommer dit. Vi pleier å dra dit omtrent hver sommer. Det er en så vakker by! Den blå sjøen, alle båtene, havnen, de små søte gatene og alle måkene, dialekten... Alt er så pent! Er nok min favorittby i hele Norge. Den er ikke så stor, men så utrolig koselig. Dro dit med mamma, pappa og Mathias, og vi bodde hos noen gode venner.Vi kom opp på Fredag kveld og da spiste vi, pratet litt og jeg og Mathias så på en film, og så la vi oss til å sove. På Lørdag formiddag dro vi først til byen og så litt rundt, og da fikk jeg kjøpt meg ny jakke også! På en butikk som heter "Mye Fint". Elsker den, skal vise dere den senere! 

Det ble fint vær, strålende sol og blå himmel, så da bestemte vi oss for å dra ut med båt på sjøen, og det var rett og slett en herlig båttur! Som jeg har sagt før, elsker jeg sjøen, og nå fikk jeg endelig badet i ordentlig sjø igjen. Vi tok med oss mat og koste oss masse, det var en helt utrolig fin tur!

Mens vi var på sjøen kom det noen helt utrolig søte svaneunger og svaner bort til båten! De var så skjønne. Fikk tatt masse bilder av dem og matet de med brød, de var liksom ikke redde for oss i det hele tatt! Det er det nærmeste jeg noen gang har vært svaner.Vi dro også og besøkte Ruth på Lørdag, og det var veldig hyggelig å se henne igjen!

Denne har jeg nærmest bodd i denne helgen, elsker den! Er så utrolig deilig å sitte å gynge i den mens man leser i en god bok eller spiser. Mamma og pappa har lovt at jeg skal få en sånn!

Vi dro også og så på graven til morfar og oldeforeldrene mine, og det var veldig koselig. Fikk lagt på noen blomster også.Hadde en helt fantastisk helg! Gjorde masse andre ting og, besøkte noen vi kjenner i Grimstad, spilte volleyball med noen venner, var på møte i Grimstad og mye annet! Og alt var utrolig hyggelig.

Tusen takk for en fantastisk helg i Grimstad!

 

Hva har dere gjort denne helgen?

Har du vært i Grimstad før?

 

-Hannah<3

 

#ferieminner #sommer #grimstad #sørlandet #sol #sjø

11 kommentarer

06.08.2013 kl.09:07

Utrolig fine bilder! I helgen har jeg bare slappet av og vært på sykehuset og besøkt en venninne..

Mona

06.08.2013 kl.09:31

Monaaa kommenterer alltid tilbake

jannickechristinee

06.08.2013 kl.09:31

åhh! jeg elsker sørlandet :) har selv tre hus i kragerø som jeg elsker over alt på jord! vil bare være der resten av mitt liv, er som en drøm når jeg er der :D

Hannah

06.08.2013 kl.09:33

jannickechristinee: Åhh, du er heldig du! :D Høres helt herlig ut! <3 Ha en fin sommer :)

Hannah

06.08.2013 kl.09:34

Mona: Tusen takk :D <3

linn

06.08.2013 kl.11:10

Hey takk for en fin tilbake melding :) du har fanstastisk fin blogg sta pa <3

karoline

06.08.2013 kl.11:23

Bra bilder og fin blogg ! :)

Karoline

06.08.2013 kl.11:49

Glemte å logge på. Bra blogg :)

Celine Michaela

06.08.2013 kl.13:33

såå utrolig fine bilder vennen og ikke minst bra skrevet! Du er såå flink!! <3

Sara Bergli

06.08.2013 kl.20:37

Så fine bilder:)

Hannah

20.08.2013 kl.15:09

Celine Michaela: Awwwii, takk søtee <3

Skriv en ny kommentar

Hannah

Hannah

13, Drammen

Jeg er ingen perfekt blondine med masse penger og populæritet. Jeg er bare lille, rare meg med masse drømmer, håp og tanker. Jeg blogger om livet mitt, mote og mye annet, og jeg elsker hver eneste leser jeg får.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits